AKTUALNO

KUPAONICA S KAMENIM OBLOGAMA I PROIZVODIMA

22. 01. 2015
natural stone
Kupaonica je u prošlosti bila samo prostor gdje se gomila prljava odjeća i gdje sa sebe operemo prljavštinu, te umivaonica. Danas to nije više tako i toaletni prostori postaju sve bolje oaze opuštanja, gdje se smirimo nakon napornog dana. Trendovi u kupaonicama idu u smjeru da postaju i sve više produžetak dnevne sobe, prostor, gdje ''punimo energiju''. Izmjenu izgleda kupaonice u pravi domaći wellness centar postižemo izborom pravih materijala za podne i zidne obloge.


Dekorativni kamen u kupaonici

Vaša kupaonica može jednostavno postati mali kutak opuštanja. Obucite ju u prirodni dekorativni kamen. Predstavljamo vam nekoliko ideja kako s dekorativnim kamenom i kamenim mozaicima opremiti kupaonice, saune i wellness prostore.


U našoj ponudi prirodnog kamena za kupaonice možete izabrati dekorativni kamen za zidove i podove, dodali smo i kamene umivaonike i kade.

Izabrali smo prirodni kamen

Dekorativni kamen je prilagodljiv i svestran prirodni materijal u različitim bojama, koji pristaje kako klasičnim tako i modernim smjernicama kod opremanja kupaonskih prostora. Pored visoke kvalitete materijala, prednost kamena je u dodatnoj estetskoj prefinjenosti, koju daje prostoru. Preporučujemo ga pri opremanju privatnih i javnih objekata. U ponudi je dekorativni kamen za unutarnju i vanjsku upotrebu u različitim nijansama boja.

Veću ponudu i nove ideje za opremanje prostora prirodnim dekorativnim kamenom pogledajte u našoj galeriji slika! 

prirodni kamen   prirodni kamen
podna obloga Taranto; zidne obloge polirana ploča Nesos Beige


Katalog dekorativnog kamena

Osigurajte si svoj primjerak besplatnog kataloga našeg dekorativnog kamena u e-poštanskom sandučiću. Naručite katalog ovdje!


prirodni kamen   dekorativni kamen
lijevo: dekorativni kamen Arco Maxima; desno: kamen Loreto Biege Travertine


Zanimaju Vas cijene?

Pošaljite upit za informativnu ponudu na #EM#696f646c44756f627c7b6b7b7e62646a73653c7b66#EM#. Za sve narudžbe i upite, kontaktirajte nas na GSM: 099 8 063 064, T: 01 349 86 05 i provjerite cijenu i zalihu!

go_top