AKTUALNO

PRIRODNI KAMEN ZA PODNE OBLOGE

17. 02. 2015
Prirodni kamen predstavlja kvalitetnu oblogu. Kamen jednostavno upotrijebite kao podnu oblogu za iznimne vizualne učinke.
pohodni kamen talne obloge beige travertine 01
Prirodni kamen je primjeren kako za unutarnju tako i vanjsku upotrebu, ovisno o veličini uzorka. Manji, finiji uzorci su primjereni za vanjske površine, koje nisu neposredno izložene vremenskim utjecajima, na primjer pod nadstrešnicama, na terasi ili u ljetnoj kuhinji.

Podne obloge od prirodnog dekorativnoga kamena s vremenom dobiju glatku površinu, kao i kamen u prirodi. Prirodni kamen treba razlikovati od umjetnoga dekorativnoga kamena. Prirodni kamen u slučaju pucanja ili rezanja dijela obloge ne mijenja svoj izgleda i stoga se u presjeku ne javlja druga boja, već zadržava svoju prirodnu.

Provjerite podni prirodni kamen za podne obloge:

dekorativni kamen    dekorativni kamen
Lijevo: Albi, Desno: Tirolo

dekorativni kamen     dekorativni kamen
Lijevo: Capri, Desno: Taranto

Odlučite se za prirodne materijale

Brojni tipovi kamenih mozaika zbog svoje boje i inovativne obrade pristaju različitim načinima opremanja, od klasičnoga, rustikalnoga do najnovijih smjernica. Primjereni su za unutarnje i vanjske prostore. Dugotrajni procesi nastajanja kamena oblikovali su nijanse boja, koje su osnova za širok izbor čak i u najzahtjevnijim projektima.

Pogledajte galeriju slika i podne kamene primjerene za podne obloge!
go_top