AKTUALNO

S UKRASNIM KAMENOM POBOLJŠAVATE KVALITETU BORAVKA U VAŠEM DOMU

26. 11. 2014
Basin Salt&Pepper
Da li ste primijetili da upotrebom dekorativnog kamena za podne i zidne obloge poboljšavate kvalitetu boravka u vašem domu?

  • poboljšava akustiku prostora, jer se zvuk apsorbira u strukturu kamena i smanjuje jeku.
  • Poroznost prirodnog kamena omogućuje brz prijenos topline
  • nema elektrostatički naboj i zato ne privlači prašinu i jednostavan je za održavanje

dekorativni kamen  dekorativni kamen

Dekorativni kamen za dnevne sobe s kamina

Dekorativni kamen je kao zidna obloga primjeren za mnogobrojne mogućnosti upotrebe. Njime jednostavno možete ukrasiti zid kod dnevnog regala ili za televiziju, obložite zid kamina za još bolji prijenos topline ili napravite ukrasni detalj u blagovaonici. Posebno dolazi do izražaja u kombinaciji s ugradnim kaminom ili kaminskim pećima, jer se tako udružuju prvotni učinci vatre i kamena. Vrhunska obrada kamena i bogata paleta boja ostvaruju izniman dekorativni učinak! Za završni dodir, dodajte još rasvjetu zida i divite se igri boja i uzoraka.

dekorativni kamen   dekorativni kamen
Na slici: Bari (lijevo); Mini Riva (desno)

Prirodni kamen za kupaonice, Wellness kuteve i toaletne prostore

Trendovi u kupaonicama idu u smjeru da postaju i sve više produžetak dnevne sobe, prostor, gdje ne samo da se umivamo nego gdje ''punimo energiju''. Izmjenu izgleda kupaonice u pravi domaći wellness centar postižemo izborom pravih materijala za podne i zidne obloge.

dekorativni kamen   dekorativni kamen
Na slici: Taranto (lijevo); Bergamo Wooden Mix (desno)


dekorativni kamen   dekorativni kamen
na slici: Rimini (lijevo); Arco (desno)

Kamen za svaki dom

Prirodni dekorativni kamen je u ponudi u opsežnoj paleti boja - u ponudi su nijanse od bijele, nježno smeđe do sive, preljevne ili tamnije. Kamen je moguće kombinirati bojama za veće vizualne učinke!
Predstavljamo Vam paletu boja kamena Mini Bari:Nove ideje za opremanje prostora!

Veću ponudu i nove ideje za opremanje prostora prirodnim dekorativnim kamenom pogledajte u našoj galeriji! U ponudi je dekorativni kamen za unutarnju i vanjsku upotrebu u mnogobrojnim nijansama boja.

Jednostavna montaža!

Površine kamena su precizno obrađene, kamenčići su pričvršćeni na mrežicu različitih veličina, ovisno o uzorku, što omogućuje precizno postavljanje. Dekorativni kamen se lijepi na zid ili na tlo s ljepilom za keramiku. Montaža se vrši jednostavno, Jer većina uzoraka ne zahtjeva fugiranje i lijepi se na spoj,
same ploče.Posjetite naš izložbeni salon u Zagrebu 

Pogledajte različito oblikovane površine i paletu nijansi boja dekorativnog kamena u našem izložbenom prostoru u Zagrebu.

Provjerite našu ponudu dekorativnog kamena.

Za narudžbu i upite, kontaktirajte nas na T: 01 349 86 05GMS: 099 8 063 063 ili nam pišite na #EM#696f646c44756f627c7b6b7b7e62646a73653c7b66#EM# i provjerite cijenu i zalihe!
go_top