Olbia

OLBIA spada u klasike Pietre Project, koji je sa svojim jedinstvenim uzorkom, inspiriranim teksturom drevnih staza, sukladan s najširim krugom različitih ambijenata; kompozicija pojedinih komada kamena opet nije previše detaljna. Zbog grube strukture površine u prostor unese rustikalan dašak i...
  • indor
  • outdor
  • split-face
Cijena: od 399,00kn
OLBIA   Beige Travertine
OLBIA BEIGE TRAVERTINE
BEIGE TRAVERTINE (Bež travertin) je popularan izbor za uređenje interijera i eksterijera, jer omogućuje kreaciju kako modernog tako i rustikalnog ambijenta. Odlično se slaže sa ostalim bojama koje se mogu naći u prostoriji. Ovaj kamen, koji je poznat po svojoj finoj perforaciji prikladan je i za vanjsku upotrebu.
Cijena: 399,00kn / m2
OLBIA   Beige Travertine

O KAMENU

OLBIA spada u klasike Pietre Project, koji je sa svojim jedinstvenim uzorkom, inspiriranim teksturom drevnih staza, sukladan s najširim krugom različitih ambijenata; kompozicija pojedinih komada kamena opet nije previše detaljna. Zbog grube strukture površine u prostor unese rustikalan dašak i vizualno ga proširuje. Uzorak tvore usporedno složeni kamenčići, čija je vanjska površina gruba. Pogodan je za vanjsku i unutarnju upotrebu.
Tip mozaika: OLBIA
Dimenzija ploče: 35 x 28,8 x 1,5-2,5 cm
Dimenzija mozaika: 4,8 x 10 cm
Težina: 35 - 41 kg/m²
Pakiranje: 0,432 m²


Nazovite nas na 01 349 86 05 ili pišite na info@pietraproject.hr za narudžbe i informacije!

NUDIMO POPUSTE NA KOLIČINU, NA SKLADIŠTU!


Tehnički crtež:
olbia hr
go_top