PODNE KAMENE PLOČE

Proizvodi iz naše ponude služit će Vam desetljećima i ispuniti Vaš dom toplinom i prepoznatljivim karakterom. Načini obrade proizvoda se razlikuju, što stvara zanimljive uzorke i imitacije.

Primjerice, obloga od pjeskarenog kamena, od kojega se takođe mogu dobiti kamene ploče, je grublja od pjeskarene variante. Ona podsjeća na davna vremena, s druge strane, brušene ploče poznate su po svom uočljivom prirodnom sjaju i bolji su izbor za modernije arhitektonske stilove. Setovi i raspored sastavljeni su prema tehničkim crtežima, većina je prikladna za ugradnju kako u vanjskom tako i u zatvorenom prostoru. Za još više rustikalnosti, odaberite prirodno postaranu površinu iz kolekcije Tumbled Noche Travertine. Nježni zemljani tonovi lijepo se uklapaju posebno s drvenim namještajem i starinskim stilom interijera. Crni mramor je pak svjež, odvažan i dominantan, pa se posebno dobro uklapa u velike i svijetle prostore. Za vas smo odabrali naše najbolje kamene proizvode u galeriji ispod.

Trebate pomoć pri odabiru? Nazovite nas i rado ćemo Vam pomoći i zajedno s Vama odabrati najprikladnije građevne blokove za Vaš dom ili objekt.

go_top