PODNE KAMENE PLOČE

Proizvodi iz naše ponude služit će Vam desetljećima i ispuniti Vaš dom toplinom i prepoznatljivim karakterom. Načini obrade proizvoda se razlikuju, što stvara zanimljive uzorke i imitacije.

Primjerice, obloga od pjeskarenog kamena, od kojega se takođe mogu dobiti kamene ploče, je grublja od pjeskarene variante. Ona podsjeća na davna vremena, s druge strane, brušene ploče poznate su po svom uočljivom prirodnom sjaju i bolji su izbor za modernije arhitektonske stilove. Setovi i raspored sastavljeni su prema tehničkim crtežima, većina je prikladna za ugradnju kako u vanjskom tako i u zatvorenom prostoru. Za još više rustikalnosti, odaberite prirodno postaranu površinu iz kolekcije Tumbled Noche Travertine. Nježni zemljani tonovi lijepo se uklapaju posebno s drvenim namještajem i starinskim stilom interijera. Crni mramor je pak svjež, odvažan i dominantan, pa se posebno dobro uklapa u velike i svijetle prostore. Za vas smo odabrali naše najbolje kamene proizvode u galeriji ispod.

Trebate pomoć pri odabiru? Nazovite nas i rado ćemo Vam pomoći i zajedno s Vama odabrati najprikladnije građevne blokove za Vaš dom ili objekt.Ukoliko razmišljate o uređenju svog dvorišta i tražite izdržljive kamene ploče otporne na vremenske uvjete i smrzavanje, onda će kamene ploče iz naše ponude biti pravi izbor za Vas.

Primjerene su kako za vanjsku tako i za unutarnju upotrebu, a za održavanje ne zahtjevaju nikakvu dodatnu njegu. Istodobno su izrazito otporne, primjerene za hodanje i voženje po njima. Ukoliko ih planirate stavljati u eksterijer preporuka bi bila da se ne kližu. Velika prednost naših proizvoda je otpornost na sunčevu svjetlost, što znači da ne potamne i ne mijenjaju boju tijekom godina.

Lako čišćenje površine još je jedna prednost, jer ćete moći uspješno ukloniti prljavštinu samo vodom. Možete ih postaviti na vrtne staze, prilazne puteve, bazene... Kod ugradnje je potrebno pripaziti pri odabiru ljepila za keramiku, jer je potrebno uzeti u obzir boju kamena. Prije lijepljenja također je potrebno osigurati ravnu i čistu podlogu. Većina uzoraka iz naše ponude ne zahtijeva fugiranje tijekom ugradnje i lijepe se izravno na spoj. Pustite mašti na volju i odaberite moderne i izdržljive kamene ploče iz naše ponude!


Česta pitanja o kamenim pločama

Kako se vrši montaža?
Montaža je jednostavna, većina uzoraka ne zahtijeva fugiranje, već se postavlja na površinu i lijepi izravno na spoju.
 
Što podrazumjeva oznaka »prirodno obrađena površina«?
Prirodno obrađena površina označava način obrade kamena, koji stvara prepoznatljiv uzorak ove varijacije proizvoda.
 
Da li su kamene ploče primjerne za unutranju ugradnju?
Naravno, mogu se stavljati i u interijer, često se nalaze u kuhinjama i hodnicima.
 
Koje važne karakteristike kamene ploče moraju imati za vanjsku ugradnju?
Ploče trebaju biti protuklizne, otporne na vanjske vremenske uvjete, mraz... Trebaju se lako čistiti i ne smiju biti previše lomljive.

Koje su cijene proizvoda?
Cijene ovise o površinskoj obradi, materijalu proizvoda, dimenzijama... Cijena po komadu za proizvode iz npr. Autumn Grey kolekcije su već od 155 kn.

go_top