PRIOPĆENJA ZA TISAK

Pietra Project, Feel your ambience

UPOZNAJTE PIETRAPROJECT

04. 05. 2014
Lorem ipsum news 1

PietraProject, Feel your ambience

Odabirom prirodnog dekorativnog kamena možete na jednostavan i učinkovit način u kratkom vremenu napraviti veliku promjenu i osigurati si još ugodniji prostor!

Prirodni dekorativni kamen unosi u naš životni prostor prirodu i estetiku najvišeg nivoa. Svjetski poznati brand sa dugom tradicijom uvijek ponovo iznenadi sa novitetima u ponudi. Nudi široku paletu kamenih obloga i proizvoda od kamena kao što su umivaonici i kade izrađeni od jednog komada kamena. Unikatne kamene površine reflektiraju minimalizam, eleganciju, funkcionalnost i tehničku usavršenost do najmanjeg detalja. Ono što vidite u obliku zidne ili podne obloge ili kao element je proizvod koji je priroda oblikovala stoljećima. Upravo zbog toga je neprocjenjiv i arhitektima i krajobraznim arhitektima pružajući im nove mogućnosti oblikovanja i stvaranja. 

Predstavljamo Vam niz ideja o tome kako stvoriti ugodnu i opuštajuću atmosferu u privatnim i javnim objektima odabirom zidnih i podnih obloga izrađenih od visokokvalitetnog prirodnog dekorativnog kamena! Naši proizvodi su dostupni u različitim bojama i obradama i možete ih lako uklopiti kako u klasične i moderne tako i rustikalne trendove. Instalacija je vrlo jednostavna, jer su fiksirani na mrežicu. U ponudi su dekorativne kamene obloge za unutarnju i vanjsku uporabu u različitim bojama mozaika.
 
UNUTARNJI PROSTORI

10 b   PIETON CUBIC NESOS BEIGE   natural stone naturstei  

DRACO MIX   natural stone natursteine rivestimenti   HARMATTAN IRIS BASALT   natural stone natursteine

Kona IRIS BASALT   natural stone natursteine riv    Isis Travertine

ROCKFACE IRIS BASALT   Natural Cubic Alize

Leste 08 b   natural stone natursteine rivestiment   ETESIAN BEIGE TRAVERTINE   natural stone naturstei

VANJSKI PROSTORI

Bayamo YELLOW TRAVERTINE   natural stone naturste   11   natural stone natursteine rivestimenti in pie

ROCKFACE CITASIZ   Aegean Pebbles Beige Travertine 2

Više na:
go_top